Gevraagd: Transport Planner

  • ORGANISATIE

We doen de dingen vaak net iets anders en groeien hard. Zo snel dat we op zoek zijn naar nieuwe collega’s. We hebben veel leuke en nieuwe ideeën, welke we met jou willen realiseren. Ben jij benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om bij een leuk bedrijf te werken? Dan is dit de juiste plek.

AFC is actief in de wereld van Logistics. “Onze wereld” is hot als het gaat om verandering en technische ontwikkeling. Daar waar gesproken wordt over drones, robotisering en automatisch rijdend trucks, vinden wij het menselijk contact het belangrijkst. Wij werken voor gerenommeerde opdrachtgevers welke internationaal opereren. Via onze lijndiensten collecteren wij geconditioneerde goederen welke dezelfde dag worden uitgeleverd. Juist deze uitdagingen en ontwikkelingen vragen om gepassioneerde en enthousiaste mensen.

  • Hoe pak je het aan:

Je begint je dag om 8:00 uur met een bak koffie. In de loop van de ochtend komen de orders binnen. Binnen ons TMS pakket stel je met je team de ritten samen. Met een druk op de knop belanden deze bij de chauffeur. Je monitort de ritstatus van de verschillende voertuigen en grijpt in als dit nodig is. Pieken en dalen vang je op door bijvoorbeeld het inhuren van extra voertuigen. Ondanks de technische middelen is het telefonische contact met collega’s, opdrachtgevers en leveranciers een belangrijk aspect van je werkzaamheden. Rond vijf uur - half zes ’s middags, komt er een einde aan je werkdag.

  • Team:

Je werkt samen in een kleinschalig team van maximaal 3 personen. Hierbij krijg je alle ruimte voor eigen initiatief. Uitdagingen zijn er voldoende waarbij je altijd kunt rekenen op je collega’s.

  • Wij bieden:

* Een goede bak koffie

* Een goed salaris

* Een mooie bonusregeling

* Een fulltime functie

* Een unieke werklocatie

* Een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden

* Doorgroeimogelijkheden

* Cursussen en training

  •  Wij vragen:

* HBO werk- en denk niveau

* Goede beheersing van de Nederlandse taal

* Kennis van de Duitse en Engelse taal is een pre

* Handige gebruiker van het MS Office pakket en goede algemene computervaardigheden

* Flexibele instelling en zelfstandige werkhouding

* Stressbestendig, analytisch en oplossend vermogen

* Commerciële en creatieve instelling, gewend om te denken in oplossingen

  •  Reageren:

Voor meer informatie check onze website www.afcl.nl of bel ons op en vraag naar Sjaco +31 348 462 020. Je sollicitatie  kun je met motivatie, CV en contactgegevens per e-mail versturen naar vacature@afcl.nl.

Nederlands