Gevraagd: Administratief Medewerker

  • ORGANISATIE

We doen de dingen vaak net iets anders en groeien hard. Zo snel dat we op zoek zijn naar nieuwe collega’s. We hebben veel leuke en nieuwe ideeën welke we met jou willen realiseren. Ben jij benieuwd naar onze vacature en hoe het is om bij een leuk bedrijf te werken? Dan is dit de juiste plek.

AFC is actief in de wereld van Logistics. “Onze wereld” is hot als het gaat om verandering en technische ontwikkeling. Daar waar gesproken wordt over drones, robotisering en automatisch rijdend trucks, vinden wij het menselijk contact het belangrijkst. Wij werken voor gerenommeerde opdrachtgevers welke internationaal opereren. Via onze lijndiensten collecteren wij geconditioneerde goederen welke dezelfde dag worden uitgeleverd. Juist deze uitdagingen en ontwikkelingen vragen om gepassioneerde en enthousiaste mensen.

  • Hoe pak je het aan:

Je begint je dag om 8:30 uur met een bak koffie. Je start met het checken van de binnenkomende e-mail. Urgente zaken worden meteen afgehandeld, de overige zaken worden ingepland. Daarna volgt een controle van alle ingevoerde orders van de vorige dag. Vervolgens start je met 1 van de wekelijks terugkerende taken zoals de urenregistratie, verwerking van inkoopfacturen of bijvoorbeeld de facturatie. Het ondersteunen en input leveren aan de directie behoort tevens tot het takenpakket. Ondanks de technische middelen is het (telefonische) contact met collega’s, opdrachtgevers en leveranciers een onderdeel van je werkzaamheden. Rond half vijf middags loopt je werkdag ten einde.

  • Team:

Je werkt zelfstandig binnen een kleinschalige team. Hierbij krijg je alle ruimte voor eigen initiatief. Uitdagingen zijn er voldoende waarbij je altijd kunt rekenen op je collega’s.

  • Wij bieden:

* Een goede bak koffie

* Een goed salaris

* Een mooie bonusregeling

* Een fulltime of parttime functie

* Een unieke werklocatie

* Een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden

* Cursussen en training

  •  Wij vragen:

* HBO werk- en denk niveau

* Goede beheersing van de Nederlandse taal

* Kennis van de Duitse en Engelse taal is een pre

* Handige gebruiker van het MS Office pakket en goede algemene computervaardigheden

* Flexibele instelling en zelfstandige werkhouding

* Stressbestendig, analytisch en oplossend vermogen

* Commerciële en creatieve instelling, gewend om te denken in oplossingen

  •  Reageren:

Voor meer informatie check onze website www.afcl.nl of bel ons op en vraag naar Sjaco +31 348 462 020. Je sollicitatie  kun je met motivatie, CV en contactgegevens per e-mail versturen naar vacature@afcl.nl.

Nederlands